Sunday, March 08, 2009

Fh @ Save Gaza



SHOW @ Kktaz
Malam Memperingati Gaza
Bersempena Festival KKTAZ
10 Malam / 5 MAC 09
: captured by??

syukur alhamduLillah... dengan Nafas yang dberikanNya kita masih lagi merasa
KEAMANAN & KESEJAHTERAAN
di bumi kita ini..huuuuaaaaaaaaaahhhhhhhhh..

TAPI
jangan pula kita lupa sedara2 kita yang masih berjuang mencari keamanan di sana huhu.. TQ 4 KKTAZ coz sudi jemput FH wat sdkit psembhan pada mlm tuh.. wpun kami hanya bertiga malam tu.. tp ALHAMDULILLAH..show tetap berjalan dgn lancar.. :)

erm..makan2 pastu amek pic dgn pgarah prog hehe


SHOW @ AKADEMI ISLAM UM
Himpunan Akademis Menyokong Keamanan Palestin 6 Mac 09

Alhamdulillah..Show berjalan lancar arituh..walaupun yang dapat datang hanya 4..anip xdpat dtg coz ada PALAPES..huhu..tapi kami tetap wat yang terbaik utk show arituh..sekurang-kurangnya adalah juga sumbangan kami utk sama2 myUarkan skogn thadap KEAMANAN GAZA huhu..w/pun show bmula agak slow time tuh tp Alhamdulillah dapt juga Back-Up balik hehe.em..ha.. FH pon dalam proses utk rakam lagu palestin yang digubah oleh mber Fh sdri ni..c mulia hehe..feel jugak lagu ni..tp skg bru dapat post lrik hehe..appun..layan..lalala..

tuhan berilah kekuatan
islam dilanda kelemahan
umatnya dalam perpecahan
diselubungi kegelapan
bilakah lagi kan kembali
kemuliaan yang hakiki
peperangan yang tiada henti
kemusnahan disana si
ni
wahai saudara
bagunlah bersatu kita
hubungkanlah semula
ikatan ukhwah
sejarah mengajar kita
thaifah yang terbilang
di bawah naungan Quran
as-Sunnah penyuluhnya
sikap diam membelenggu
ummah berpeluk tubuh
kata kata jadi ra
ja
berbanding tingkah kita

Nyanyian : Feelhoney
Karya : Amin & Anip

antara pic-pic yang berjaya di capture oleh c jida haha...









4 comments:

  1. haha..cantik jugak gmbar yg ku captured ni kan..ish ish ish..terharu aku..haha..

    ReplyDelete
  2. selalu jak membuyuk bah..malas aku..badusa tu..haha..

    ReplyDelete